Szolgáltatásaink

Tőkebefektetés - Langár Bence - TLF Capital

Tőkét biztosítunk az induláshoz és a terjeszkedéshez

Olyan angyalbefektetők vagyunk, akik jól ismerik a multinacionális cégek strukturális és vállalati működési keretrendszereit, a közgazdasági szabályokat és lehetőségeket, illetve a pénzügyi tankönyveket, de sokkal jobban szeretünk új fejezeteket nyitni és új sikertörténeteket írni partnereinkkel együtt.

Eddig nem látott, eddig ki nem próbált, ha kell merész, a környezeti fenntarthatósággal is számoló ötleteket keresünk és találunk az élelmiszeripar minden ágazatán belül, legyen szó trendi élelmiszerekről és italokról, meglepő gyártás- vagy csomagolástechnológiáról. És várjuk az egészségipar fiatal innovátorait is, hogy valami egészen új termékkel, szolgáltatással startolhassunk a piacon.

A kockázatokon túl megértjük a piacot és az üzleti életet. Számunkra a tőkebefektetés azt jelenti, hogy korai stádiumban lévő startup vállalkozásokkal kezdünk együtt dolgozni, akiknek a növekedési célkitűzéseit saját tőkéből támogatjuk. Azért tesszük ezt, mert látjuk, hogy működik a tervük és elhisszük, hogy képesek azt megvalósítani a piacon.

A startup vállalatok alapítóit úgy támogatjuk, hogy az operatív irányítás mindvégig az ő kezükben összpontosul. A támogatott vállalkozás sikere végső soron az alapítók szakmai tudásán, kitartásán alapul. A tőkefinanszírozás eredményeképpen, a megfelelő befektetői jogok biztosítása mellett az esetek többségében kisebbségi tulajdonrészt szerzünk.

Mentorálás vállalkozásoknak - TLF Capital

Mentorálás vállalkozásoknak

Tudjuk, hogy nehéz a business-t elkezdeni és azt is: még nehezebb folytatni. A tudás, a tapasztalat, de még a kitartás is átadható információ, azaz megismerhető tananyag – igaz, valami olyasmi, amit az iskolákban nem tanítanak.

A startupok életében a szakmai guide, a támogatás éppen olyan fontos, mint akár a tőkebefektetés. Mi, a korábbi ügyfeleink és saját tapasztalatainkkal segítünk elkerülni a jellemzően kezdő vállalkozók előtt álló buktatókat (van jó pár) és felépíteni, tovább fejleszteni egy működő céget.

Számos növekedési fázisban lévő startup rendelkezik már akár angyalbefektetővel, akár nagyobb intézményi kockázati tőkebefektetővel. Abban az esetben is részt veszünk egy adott cég életciklusának fejlődésében, ha éppen nincs szüksége növekedési tőkére. Mentori segítségre azonban mindig szükség van!

Segítünk az ötletek megvalósításában, az innovatív fejlesztések, termékek és szolgáltatások piaci bevezetésében. Modern üzletviteli és menedzsment ismereteket adunk, segítünk a megvalósíthatósági tanulmányokat, üzleti tervet és üzleti stratégiát felépíteni, illetve az ehhez kapcsolódó alapvető stratégiai koncepciókat pontosítani vagy adott esetben megalkotni. Finanszírozással, pályázással kapcsolatos információkat adunk és ügyfeleinket támogatjuk a marketingstratégia kidolgozásában is, miközben végig figyelemmel kísérjük a mentorált vállalkozást.

Tudjuk, hogy minden projekt egyedi, és mi azért vagyunk, hogy a Tiéd felfuttassuk! Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át a lehetőségeidet!