Portfólió

Ismerd meg azokat a cégeket, akikkel már együttműködünk!

01

Szolgáltatás

Data Accounting & Payroll
Services

Bővebb információ

A cég elsősorban átfogó könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatások nyújtására specializálódott, ügyfelei között nagy részben szerepelnek startup vállalkozások, illetve több KKV társaság is. A társaság munkatársai kiemelt tapasztalattal rendelkeznek újonnan alapított startup cégek könyvelésében is, beleértve az egyes támogatásokkal és pályázatokhoz kapcsolódó speciális számviteli szabályok nyomon követését is.

Book Your Dream Wedding

Bővebb információ

Egy olyan külföldi esküvőszervezésre specializálódó online értékesítési és ár összehasonlítási platform, mely segít a fiatal pároknak megszervezni az álomesküvőjüket. Az ügyfelek különféle tematikájú esküvőket, három kontinens helyszínein (Európa, Közép-Amerika és Ázsia legszebb országaiban) hasonlíthatják össze és foglalhatják le a vágyott esküvői venue-t, illetve naprakész megközelítő árat kaphatnak arról, mennyibe kerül az álomesemény. A Book Your Dream Wedding célja, hogy integrált szolgáltatást nyújtson az esküvőszervezésben; egyszerre nyújtson összehasonlítási szolgáltatást, valamint személyre szabott konzultációs tanácsadást és egyben értékesítést. A konzultációk lehetővé teszik, hogy a fiatal párok megkapják a szakértő és hasznos segítséget ahhoz, hogy tökéletes legyen a megálmodott esküvő; egy külföldi esküvő lebonyolításától kezdve egészen a lokáció-, program- és szállodatanácsadásig bezárólag.

Airwin Aviator School

Bővebb információ

Egy egyedülálló franchise koncepción és magas szintű szakmai tudáson, illetve tapasztalaton alapuló Nyugat-Európa-szintű pilótaképző társaság. Az Airwin Aviator School olyan kimagasló minőségű oktatást biztosít a teljes körű, hivatásos légitársasági pilótaképzés, magánpilóta-képzés, illetve az oktatói képzés terén is, mellyel lépést tart a modern igényekkel és a piac dinamikus növekedésével is. Emellett sokszínűségét igazolja, hogy repülőgép bérbeadással is foglalkozik. Az Airwin hazai terjeszkedése mellett nemzetközi növekedésbe kezdett: egy egyedi franchise koncepció segítségével megnyitotta első nemzetközi képzőbázisát Portugáliában.

IRR Consulting

Bővebb információ

Az egyik legújabb integrált marketingkommunikációval és stratégiai tervezéssel foglalkozó marketing ügynökség Magyarországon. Az IRR Consulting tevékenységébe olyan széles szolgáltatáspaletta tartozik, mint az online marketing, social media menedzsment, értékesítési stratégia kialakítása, márkázási stratégia felépítése, marketing stratégiai tanácsadás és stratégiakészítés, vizuális munkák megtervezése, briefelése és menedzselése (pl. videókészítés, grafikai elemek, arculat). Mindezt a cég egy hozzáértő és dinamikus, modern csapattal valósítja meg, akiknek szenvedélye a hatásos és hiteles marketingkommunikáció.

ProfikoM-Media

Bővebb információ

A cég által biztosított ügyfélszolgálati és call-center szolgáltatások kis- és középvállalatoknak segítenek a megfelelő ügyfélélmény biztosításában. A ProfikoM-Media jelenleg három országban (Magyarország mellett Csehországban és Lengyelországban) az országok nyelvén és angolul ad szolgáltatást. Céljuk, hogy egy olyan világban, ahol az ügyfélélmény fontossága kiemelkedő és mindig a vásárló az első, megfelelő szakértelemmel és felkészültséggel támogatott szolgáltatást nyújtsanak.

02

Élelmiszeripar

Cafe Frei International

Bővebb információ

Magyarország legkedveltebb és egyben legnagyobb franchise kávézó hálózata, mely jelenleg már a világ 7 országában rendelkezik több mint 60 kávézóval Franciaországtól kezdve, Horvátországon át egészen Dubajig. A Cafe Frei célja, hogy egy különleges ízutazásra kalauzolja el vendégeit a kávézás világában, ahol az olasz kávékonyha – illetve a saját gyártású cukrászsütemény válogatása mellett – további 7 kávékonyha specialitásait is bemutatja.

Belga Pékség

Bővebb információ

Egy olyan franchise pékség hálózat, ami többet nyújt egy átlagos pékségnél; hiszen a Belga Pékség elsősorban budapesti, de már vidéken is nyíló, Nyugat-Európai színvonalú üzletlánc. A péksütemények mellett hazai termelői termékek kereskedelmével és értékesítésével is foglalkozó egyedi franchise hálózat célja, hogy egy igazán minőségi termékportfólióval várja a vásárlókat. A kiváló minőségű pékáruk mellett megtalálhatóak lesznek elsősorban magyar termelők magas minőségű termékei, mind például a termelői mézek, tejek, tejtermékek és különleges hentesáruk.

03

Egészségügy

St. Paul Health

Bővebb információ

Remete Szent Pálról, Magyarország társ védőszentjéről elnevezett egyedi vitaminszérum márka célja, hogy alapos kutatómunkát követően magas színvonalú, természetes alapanyagok felhasználásával készített, kreatív és a piacon újszerű termékekkel segítse az életmódváltókat és azokat, akik tenni akarnak egészségük és boldogságuk érdekében.

Beauté Éternelle

Bővebb információ

A főorvos, gyógyszerész és vegyész szakértői gárdát felsorakoztató vállalat célja, hogy olyan egyedi receptúrákat és termékeket fejlesszen ki az egészségügy és szépségipar területén, melyek innovatív jellegéből fakadóan a szektor meghatározó, signature termékeivé is válhatnak.

St. Paul Kereskedelem

Bővebb információ

A St. Paul Kereskedelem nem csak a St. Paul Vitaminserum almárkát foglalja magába; hiszen ez a cég egy személyre szabott viszonteladói és magyarországi retail kereskedelemmel foglalkozó cég. A St. Paul Kereskedelem segítségével a St. Paul Vitaminserum termékei drogériákba, gyógyszertárakba vagy akár egyéni szalonokba eljuttatásához nyílt meg az út, így számtalan értékesítési csatorna áll rendelkezésre.

EverDerm Laser & Beauty Clinic

Bővebb információ

Speciális arc és testkezelésekre szakosodott szépészeti klinikai hálózat, mely jelenleg Magyarországon négy egységgel rendelkezik. Az EverDerm az általa kínált legmodernebb, prémium esztétikai kezeléseket személyre szabva nyújtja vendégeinek, melyek a lézeres szőrtelenítéstől az esztétikai beavatkozásokon át egészen a bőrszépészeti kezelésekig különböző egészségügyi szolgáltatásokat jelentenek. Mindezt csúcstechnológiával és szakértelemmel alátámasztva, így a legnagyobb bizalom megérdemlésével várják vendégeiket.

Dolgozzunk együtt?

Írj nekünk!