Portfólió

Ismerd meg azokat a cégeket, akikkel már együttműködünk!

01

Szolgáltatás

Data Accounting & Payroll
Services

Bővebb információ

A cég elsősorban átfogó könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatások nyújtására specializálódott, ügyfelei között nagy részben szerepelnek startup vállalkozások, illetve több KKV társaság is. A társaság munkatársai kiemelt tapasztalattal rendelkeznek újonnan alapított startup cégek könyvelésében is, beleértve az egyes támogatásokkal és pályázatokhoz kapcsolódó speciális számviteli szabályok nyomon követését is.

Book Your Dream Wedding

Bővebb információ

Egy olyan külföldi esküvőszervezésre specializálódó online értékesítési és ár összehasonlítási platform, mely segít a fiatal pároknak megszervezni az álomesküvőjüket. Az ügyfelek különféle tematikájú esküvőket, három kontinens helyszínein (Európa, Közép-Amerika és Ázsia legszebb országaiban) hasonlíthatják össze és foglalhatják le a vágyott esküvői venue-t, illetve naprakész megközelítő árat kaphatnak arról, mennyibe kerül az álomesemény. A Book Your Dream Wedding célja, hogy integrált szolgáltatást nyújtson az esküvőszervezésben; egyszerre nyújtson összehasonlítási szolgáltatást, valamint személyre szabott konzultációs tanácsadást és egyben értékesítést. A konzultációk lehetővé teszik, hogy a fiatal párok megkapják a szakértő és hasznos segítséget ahhoz, hogy tökéletes legyen a megálmodott esküvő; egy külföldi esküvő lebonyolításától kezdve egészen a lokáció-, program- és szállodatanácsadásig bezárólag.

Airwin Aviator School

Bővebb információ

Egy egyedülálló franchise koncepción és magas szintű szakmai tudáson, illetve tapasztalaton alapuló Nyugat-Európa-szintű pilótaképző társaság. Az Airwin Aviator School olyan kimagasló minőségű oktatást biztosít a teljes körű, hivatásos légitársasági pilótaképzés, magánpilóta-képzés, illetve az oktatói képzés terén is, mellyel lépést tart a modern igényekkel és a piac dinamikus növekedésével is. Emellett sokszínűségét igazolja, hogy repülőgép bérbeadással is foglalkozik. Az Airwin hazai terjeszkedése mellett nemzetközi növekedésbe kezdett: egy egyedi franchise koncepció segítségével megnyitotta első nemzetközi képzőbázisát Portugáliában.

IRR Consulting

Bővebb információ

Az egyik legújabb integrált marketingkommunikációval és stratégiai tervezéssel foglalkozó marketing ügynökség Magyarországon. Az IRR Consulting tevékenységébe olyan széles szolgáltatáspaletta tartozik, mint az online marketing, social media menedzsment, értékesítési stratégia kialakítása, márkázási stratégia felépítése, marketing stratégiai tanácsadás és stratégiakészítés, vizuális munkák megtervezése, briefelése és menedzselése (pl. videókészítés, grafikai elemek, arculat). Mindezt a cég egy hozzáértő és dinamikus, modern csapattal valósítja meg, akiknek szenvedélye a hatásos és hiteles marketingkommunikáció.

ProfikoM-Media

Bővebb információ

A cég által biztosított ügyfélszolgálati és call-center szolgáltatások kis- és középvállalatoknak segítenek a megfelelő ügyfélélmény biztosításában. A ProfikoM-Media jelenleg három országban (Magyarország mellett Csehországban és Lengyelországban) az országok nyelvén és angolul ad szolgáltatást. Céljuk, hogy egy olyan világban, ahol az ügyfélélmény fontossága kiemelkedő és mindig a vásárló az első, megfelelő szakértelemmel és felkészültséggel támogatott szolgáltatást nyújtsanak.

02

Élelmiszeripar

Cafe Frei International

Bővebb információ

Magyarország legkedveltebb és egyben legnagyobb franchise kávézó hálózata, mely jelenleg már a világ 7 országában rendelkezik több mint 60 kávézóval Franciaországtól kezdve, Horvátországon át egészen Dubajig. A Cafe Frei célja, hogy egy különleges ízutazásra kalauzolja el vendégeit a kávézás világában, ahol az olasz kávékonyha – illetve a saját gyártású cukrászsütemény válogatása mellett – további 7 kávékonyha specialitásait is bemutatja.

Spritz International

Bővebb információ

A vendéglátási és HoReCa szektor egyik innovatív digitális megoldásokat szállító integrált platformja, mely QR kód alapú architektúrán keresztül teljes rendelési, feldolgozási és egyben fizetési rendszert kínál ügyfelei számára. A társaság célja, hogy digitális megoldásainak skáláját regionális szinten is bővítse, elsősorban fókuszálva az érintésmentes technológia HoReCa szektoron túli felhasználási területeinek szélesítésére.

Taste of Europe

Bővebb információ

A vállalat kifejezett célja egy olyan online térben történő, magas minőségű élelmiszer – elsősorban bio, termelői és „mentes” – termékeket csoportosító digitális marketplace megalkotása, mely vezető nyugat- és közép európai országok vásárlóit tudhatja magáénak Németországtól kezdve egészen a balkáni térségig bezárólag. 

Take it Easy

Bővebb információ

A vállalat a magyar kiskereskedelmi szektort teljes mértékben megújító – mesterséges intelligencián alapuló automatizált – boltrendszer teljeskörű technológiai és retail kereskedelmi koncepcióját, valamint know-how-ját is egy tető alatt összpontosítja.  A Take It Easy célja, hogy Magyarország mellett a közép-kelet európai régió vezető, teljes mértékben automatizált technológián alapuló megoldásokat szállító cégévé váljon a következő években.

Anjuna Ice Pops

Bővebb információ

Az Anjuna Magyarország egyik vezető hazai jégkrém gyártó vállalata, mely immáron több, mint 5 saját és franchise üzemeltetésű üzlettel is rendelkezik. A termékek kizárólag valódi gyümölcsből, csakis a legjobb minőségű, természetes hozzávalókból készülnek, növényi tejjel. Minden termék glutén- és laktózmentes, sőt ezen felül még vegán is, valamint vannak olyan ízkombinációk, melyek hozzáadott cukrot sem tartalmaznak. Az Anjuna üzletekben pedig három különböző dip és nyolcfajta topping közül választhatnak a vásárlók.

P Bar

Bővebb információ

A cég elsősorban a magyarországi HoReCa szektor egyik szereplőjeként igyekszik különleges, egyedi ízvilágú és típusú, főként hazai előállítású és gyártású termékek kereskedelmét ellátni, ezáltal még közelebb hozni a hazai termékeket a magyar fogyasztókhoz.

03

Egészségügy & Well-being

St. Paul Health

Bővebb információ

Remete Szent Pálról, Magyarország társ védőszentjéről elnevezett egyedi vitaminszérum márka célja, hogy alapos kutatómunkát követően magas színvonalú, természetes alapanyagok felhasználásával készített, kreatív és a piacon újszerű termékekkel segítse az életmódváltókat és azokat, akik tenni akarnak egészségük és boldogságuk érdekében.

Know Yourself

Bővebb információ

Az társaság digitális platformja abban támogatja a felhasználókat, hogy szakmai tartalmakkal játékos formában fejlessze azon kulcsfontosságú kompetenciákat, melyek a továbbtanulás, a tudatos pályaorinetáció és a munka világában elengedhetetlenül szükségesek. A modulok alatt készségfejlesztő e-learning anyagok, animációk, szöveges feladatok és eredmények találhatóak, kiegészítve a gamification által okozott játék élménnyel. Az egyéb készségek alatt, olyan készségeket kerülnek fejlesztésre, melyek az aktuális munkaerőpiaci vonatkozásban kiemelt soft skill-nek minősülnek.

EverDerm Laser & Beauty Clinic

Bővebb információ

Speciális arc és testkezelésekre szakosodott szépészeti klinikai hálózat, mely jelenleg Magyarországon négy egységgel rendelkezik. Az EverDerm az általa kínált legmodernebb, prémium esztétikai kezeléseket személyre szabva nyújtja vendégeinek, melyek a lézeres szőrtelenítéstől az esztétikai beavatkozásokon át egészen a bőrszépészeti kezelésekig különböző egészségügyi szolgáltatásokat jelentenek. Mindezt csúcstechnológiával és szakértelemmel alátámasztva, így a legnagyobb bizalom megérdemlésével várják vendégeiket.

Sportkontroll & Formakontroll Klinika

Bővebb információ

A cégcsoport Magyarország egyik vezető endokrinológiai klinikája, mely többek között olyan egészségügyi szolgáltatásokat nyújt, mint az anyagcsere-beállítás, diagnosztika, étrendbeállítás és infúzió bár. Emellett a klinika ad otthont Magyarország első „medical wellness” koncepciójának is, ami az elhízás kezelésének egy teljesen új módszerét és megközelítését alkalmazza vezető amerikai és nyugat-európai eszközpark, valamint élelmiszeripari know-how felhasználásával.

Dolgozzunk együtt?

Írj nekünk!