Bemutatkozás

Langár Bence befektető

Szektorspecifikus-tudás és kapcsolatrendszer

Többgenerációs szakmai tapasztalat

Out-of-the-box szemléletmód

100% magántőke

Széleskörű vállalkozástámogatási szolgáltatás

Bemutatkozás

A siker valójában mindenkinek mást jelent. Mi például akkor leszünk igazán boldogok, ha a hozzánk forduló izgalmas ötletek gazdáival együtt közösen megtaláljuk az üzleti célokat és azt is, hogy mindezt hogyan tudják elérni – ők főleg startupok alapítói, feltalálók és a vállalkozásuk sikerét megálmodó,azt tűzön-vízen átvivő fiatalok. Mi pedig mindehhez feltűrt ingujjal hozzátesszük vagy a tudásunkat és tapasztalatunkat vagy a tőkénket. Vagy éppen mind a kettőt: mentorálunk és befektetünk, attól függően, hogy partnerünknek mi kell a látványos rajthoz és kitartó folytatáshoz.

Azokkal keressük egymást, akik már megálmodták, kitalálták, megtervezték, lerajzolták, lekódolták vagy megfőzték esetleg becsomagolták a legjobb egyedi, innovatív termékeket vagy szolgáltatásokat, és látjuk róluk, az működni fog, sőt talán már ügyfelük is van és a végsőkig hisznek a vállalkozásukban. Olyan induló vállalkozásokat keresünk főleg az FMCG-szektor, az egészségügy és a szolgáltatások terén, akik megállják a helyüket a hazai és a nemzetközi piacokon – mi mind a kettőt jól ismerjük.

Amikor a piacra lépünk, alapvető kérdés lesz a termék sikere, ez vitathatatlan. És igaz, fontosak számunkra a számok, az adatok, az üzleti tervek és elemzések, de még lényegesebb a mentoráltjaink vagy partnereink elkötelezettsége az innovatív termékük iránti és az abban való meggyőződés, hogy mindez sikerülni fog.

Ismerd meg befektetői és szakértői csapatunk!

Langár Bence

közgazdász, befektető

Egyetemi tanulmányait francia köztársasági ösztöndíjasként az Université de Rouen-en kezdte , ahol bachelor diplomát szerzett közgazdasági területen – az ösztöndíj keretében egy évet még az isztambuli Bahçeşehir Egyetemen is eltöltött. Tanulmányait Montrealban, Kanadában folytatta, majd a luxemburgi University of Luxembourg pénzügy szakán szerzett Msc diplomát, hogy teljes legyen a kép.

Hat külföldön, tanulással és tapasztalatszerzéssel töltött tartalmas év után érkezett meg Magyarországra, hogy hozzálásson a munkához, igaz a business és a befektetések mellett az iskoláknak korántsem intett búcsút: jelenleg a Miskolci Egyetem doktorandusza pénzügy és számvitel szakirányon. Rövid időn belül olvashatjuk a tőzsdei bevezetések és a részvénykibocsátások kapcsán írt tudományos doktori disszertációját is. Mielőtt belekezdett, hogy angyal befektetőként keresse a legjobb startup cégeket, egy ideig tanácsadóként is dolgozott a magyarországi KPMG-nél, a Grant Thorntonnál és a Raiffeisen Banknál.

Bence anyanyelvi szinten beszél angolul és franciául, részben ennek, illetve közgáz tanulmányainak és eddigi üzleti tapasztalatának köszönhetően kevés dolog korlátozza, hogy felismerje, az excel sorai és oszlopai mögött kivel és mikor kell a tőkéjét, az idejét a tudását megosztania.

Langár Hédi

közgazdász, üzleti tanácsadó

A Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (Msc) szakán végzett nemzetközi pénzügyek szakirányon. Tanulmányi évei alatt dolgozott angol nyelvterületen (Amerikában), ösztöndíjasként pedig tanult az olaszországi Universitá di Bologna-n, így olaszul és angolul is megvitathatjuk vele pénzügyi, befektetési kérdéseinket.

Hédi szakmai karrierjének első lépése a KPMG budapesti irodájába vitte, ahol adózási területen szerzett tapasztalatot, dolgozott számos magyar és külföldi vállalattal. A Big4-os startot a bankszektor követte, először a CIB Bankban dolgozott vállalati hitelkockázatkezelési területen, ahol jónéhány magyar és külföldi tulajdonú KKV-t és nagyvállalatot kezelt és elemzett.

A CIB banki éveket az UniCredit Bank követte, ahol kockázatkezelési, nagyvállalati hitelelemzési és üzleti területen is tevékenykedett. Banki tapasztalata által szoros kapcsolatba került több hazai KKV és nagyvállalattal, valamint kockázatelemzési és kockázatkezelési szempontból is megismerhetett több különböző iparágakban tevékenykedő vállalatot.

Hédi a megszerzett tapasztalata által jól ismeri az induló startupok alapítóinak helyzetét, nehézségeit, kihívásait. A banki szektorban megszerzett tapasztalatának köszönhetően kiváló rálátása nyílt az induló vagy már több éve működő vállalatok működésére, legyen szó bármely iparágról, akár a gyártási, akár a szolgáltatási szektorokról.

Willing Ádám

közgazdász, stratégiai és vezetési tanácsadó

A Budapesti Corvinus Egyetem ISP (Nemzetközi Hallgatói Program) programját angol nyelven végezte, ahol gazdálkodási és menedzsment szakon végzett. Tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen folytatta és alapdiplomáját értékesítés-, ellátási lánc- és marketingmenedzsment szakirányon szerzett okleveles közgazdász diplomával egészítette ki.

Ádám tanácsadói karrierjét a KPMG vezetési tanácsadás üzletágánál kezdte. 2018 óta foglalkozik vezetési tanácsadással, főbb szakterületei közé tartoznak a stratégiaelemzés és kialakítás, a szervezet- és folyamatfejlesztés, valamint a transzformáció-menedzsment. Kevesen vannak, akiknek egyidejűleg sikerül olyan üzletágakat átlátni, mint a pénzügyi szolgáltatási szektor, az energiaipar, a közszféra, a logisztikai szektor vagy a kereskedelmi és fogyasztói piaci szektor. Ádám mindezt azért tudja sikeresen megvalósítani, mert kiemelkedő módszertani ismeretekkel rendelkezik többek között a folyamat- és szervezetfejlesztési, projektmenedzsment (agile, scrum), vállalatértékelési, valamint értékesítési stratégia kialakítás és piacelemzési téren.

Ádám azt a nyelvet beszéli, mint a startupok alapítói – a pénzügyi tanácsadás mellett igen otthonosan mozog az IT-vonatkozású, rendszerbevezetési- és leváltási, valamint integrációs projektek végrehajtásában, Microsoft vagy SAP-környezetben is.

Balogh Natália

közgazdász, HR tanácsadó

Mesterdiplomáját a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodás és nemzetközi kapcsolatok szakirányán szerezte, mindeközben pedig Franciaországban is eltöltött egy félévet a Nemzetközi Menedzsment Program keretein belül. Folyékonyan beszél angolul és japánul, így szinte semmilyen nyelvi akadályt nem hagyva a jövendőbeli partnerek előtt!

Natália tanulmányai befejezése után az Ernst & Young Hungary-nál kezdte meg pályáját, ahol toborzási területen szerzett rengeteg tapasztalatot! Karrierjét egy kisebb olajszektoros kitérővel folytatta, ahol a toborzás mellett HR Business Partnerként a karriermenedzsment, a stratégiai projektek és a vezetésfejlesztés is szerepet kapott munkájában.

Az EY-hoz visszatérve, Natália először toborzási vezetőként számos tehetséges fiatalt és tapasztalt szakembert toborzott a vállalatnak, valamint menedzselte a toborzási aktivitást, mind az online mind pedig az offline employer branding tekintetében.

Ezt követően, a vállalat üzleti céljait és stratégiáját, valamint a munkatársak érdekeit is (bevonzás, megtartás, fejlesztés, karriermendzsment, munkajogi megfelelőség, stb.) szem előtt tartva, HR Business Partnerként  folytatta pályafutását.

A Cafe Frei-nél, mint HR Lead, egy kis, szakértőkből álló csapat segítségével alakította ki  a vállalat HR stratégiáját, biztosította a szakértői hátteret, majd napjainkban a bankszektorban, mint HR partneri és toborzási csoportvezető biztosítja a HR politika tervezését és megvalósítását.

Natália sokéves és több szektorból szerzett tapasztalatának köszönhetően profi módon segíti, formálja és igazgatja a dolgozók munkáját, elősegítve azt, hogy ők és maga a vállalat a lehető leggördülékenyebben és produktívabban működjön!